Laden...
Naar Facebook

Referenties

Beste Merel, Namens Jennie Zoetmulder en overige collega’s die afgelopen vrijdag hebben gewerkt kan ik u meegeven dat de gasten zeer tevreden waren over het italiaanse buffet. Het was een feestelijke, gezellige avond met heerlijk eten. De betaling van de factuur kunt u tegemoet zien. Met vriendelijke groet, Caroline Rootliep.

Catering Italiaans buffet Museum Haarlem, 14-02-2020

Ik was zelf helaas niet aanwezig op 2 okt. in Museum Haarlem, maar er is mij nadrukkelijk gevraagd om jullie complimenten te maken over het eten en jullie service. Dat doe ik natuurlijk heel graag. Iedereen was heel tevreden.

Dank jullie wel, Jennie Zoetmulder, Museum Haarlem

Catering herfstbuffet, 2-10-2019

***

Voor de tweede keer hebben we Merel gevraagd voor ons de catering te verzorgen. De eerste keer was twee jaar geleden voor ons zilveren huwelijksfeest en nu voor onze verjaardagen. Wederom was het buffet goed van kwaliteit, afwisselend in gerechten en ruim toereikend voor al onze gasten. Merel is zeer punctueel in al haar afspraken en in de toekomst hopen we nog vaker van haar diensten gebruik te mogen maken. Ga zo door Merel.

Zandvoort 14 september 2019 Familie Galjaard

Catering verjaardagsfeest met Italiaans buffet & drankjes, 14-9-2019

***

Ten ere van mijn verjaardag heeft de Karmeliet de catering voor het tuinfeest verzorgd. Ik kan dit van harte aanbevelen. Vooraf hadden we een prima overleg met Merel waardoor alles goed op elkaar was afgestemd. De Karmeliet presenteerde een Italiaans buffet met een apart buffet voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Kwaliteit van het eten, de presentatie en de verzorging alles was perfect. Merel en bediening hartelijk dank, mede dankzij jullie was het een zeer geslaagde avond.

Aerdenhout 3 augustus 2019 Wim Welman

Catering tuinfeest met o.a. Italiaans buffet & dessertbuffet, 3-8-2019

***

We willen je bedanken voor het fantastische Tapas buffet dat je voor ons feest verzorgd hebt. De complimenten die we van onze gasten hebben ontvangen geven we dan ook graag bij deze aan je door!

Vriendelijke groeten Elly en Marijke

Spaans buffet aan huis, 3-8-2019

***

Lieve Merel en collega’s, bedankt voor de succesvolle samenwerking tijdens ons huwelijksfeest. Alles stond mooi gepresenteerd en was heerlijk! Ook straalt alle hulp liefde uit. Bedankt!

Groetjes Peter en Suzanne

Huwelijkscatering Kennemerduinen, 6-7-2019

***

Onze bijeenkomst in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen was zeer geslaagd! Een mooie locatie, en uitstekende catering.

De hapjes en drankjes waren heerlijk. De communicatie verliep soepel, en er werd flexibel gereageerd op onze wensen.  

Zowel wij als onze gasten waren heel tevreden. Zeker een aanrader!

NMF Erfgoedadvies

Catering zakelijke bijeenkomst, zalen Kennemerduinen 3-7-2019

***

Beste Merel, Het feest zaterdag was -ondanks het slechte weer (of dank zij, want wel zo intiem)- geweldig leuk!!! Ik heb intens genoten. En dit mede dank zij de voortreffelijke catering en de bijzonder plezierige manier waarop jouw collega’s een en ander in goede banen leidden. Daarvoor veel dank en ik ga reclame voor jullie maken!

Vriendelijke groet, Johanna

Catering seizoensbuffet op maat & desserts, zalen Kennemerduinen 8-6-2019

***

Dag Merel! Ook Kees en ik zijn weer heel tevreden over de catering die je hebt uitgevoerd. Onze gasten waren vol lof. Het is dan ook al de 3e keer dit je dat voor ons doet. Volgend jaar zijn Kees en ik 25 jaar getrouwd. Ook dan hoop ik je weer te vragen.

Liefs, dank, Gerda

 

Catering diverse buffetten op locatie, meest recentelijk op 8-6-2019

***

Ons feest bij het bezoekerscentrum van de Kennemer Duinen was zeer geslaagd en daar heeft de catering ook zeker veel aan bijgedragen. Het eten was erg lekker en Merel was een perfecte gastvrouw.

Familie Brand

Catering Kennemerduinen, Lentebuffet, 30-5-2019

***

Voor de vierde keer (of was het al de vijfde keer) hebben wij afgelopen zondag genoten van een heerlijk buffet van de Karmeliet; dit maal een tapas buffet.

Ondanks dat het dit keer maar voor een klein gezelschap was, Merel hartelijk dank dat je dit buffet op zo’n kort termijn wilde verzorgen, was het een zeer uitgebreid buffet die door Merel bij ons thuis zeer overzichtelijk werd klaargezet. Op een schattig schoolbordje heeft Merel geschreven wat er allemaal voor heerlijks op tafel stond.

Ook alle lof voor de voorgaande diverse buffetten die Merel en haar medewerkers geleverd hebben. Het was altijd even keurig, smaakvol, meer dan we op konden en altijd op tijd bij ons thuis afgeleverd.

Kortom: dit was zeker niet de laatste keer dat wij een buffet van de Karmeliet lieten komen!!

Groet, Anneke

Catering aan huis, divers

***

Wij hebben genoten van een fantastische maaltijd bij gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn moeder. Ook de gasten hebben genoten van het heerlijke lentebuffet. Alles was perfect georganiseerd met aardig personeel. Communicatie verliep soepel en vriendelijk. Wij komen graag terug om nog eens een feestje te vieren in het Duincafé.

Hartelijke dank, Anneke Bank

Catering Lentebuffet, Kennemerduinen 3-5-2019

***

"Merel en haar collega's waren vriendelijk, behulpzaam, flexibel en gemoedelijk. Alles was erg goed verzorgd voor zowel de volwassenen als de kinderen. Het eten was heerlijk. De Karmeliet is zeker aan te raden om de catering te laten verzorgen."

Groet, familie van Tol

Catering Spaans buffet, Kennemerduinen 1-5-2019

***

Wij zijn voor de tweede keer ontzettend goed verzorgd door catering Karmeliet. Een overheerlijke lunch en een borrel met hapjes maakten onze training dag compleet. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Bedankt Karmeliet en graag tot de volgende keer.

Groeten nanny bureau Grote Zus

Catering zalen Bezoekerscentrum de Kennemerduinen, 6-4-2019

***

Had op tweede paasdag contact met Merel met het verzoek of zij een lunch kon voorbereiden voor 5 personen om aan boord mee te kunnen nemen op de dag erna. De verschillende sandwiches en quiches werden perfect aan boord aangeleverd. Mijn buitenlandse gasten waren helemaal onder de indruk en vonden het een feest. Een aanrader!!!

Paul R.

Catering op locatie, 23-04-2019

***

Wat heb ik - en wat hebben al mijn gasten - genoten van de enorm gezellige en lekkere high tea in het Duincafé! Er was voor elk wat wils; ook voor de kinderen eigen verwennerijen, dat was nog een extra verrassing. De presentatie was perfect en het personeel heel aardig, attent en geruisloos. Kortom, zo wil een mens graag jarig zijn. De high tea was een kroon op mijn kroonjaar, dank jullie wel!

Joke Schwencke

High Tea in de zalen van Bezoekerscentrum de Kennemerduinen, 3-3-2019

***

Het Italiaans Buffet is afgelopen zaterdag prima ontvangen door al onze gasten. We hebben voortreffelijk gegeten van alle heerlijke en smaakvolle gerechten. Het smaakte niet alleen goed maar de aankleding zag er ook prima uit. Onze hartelijke dank voor al uw goede zorgen.

Met vriendelijke groeten, Dick

Italiaans buffet aan huis, 12-01-2019

***

Hallo Merel, Je bent onze vaste (biologische) cateraar voor een aantal terugkerende activiteiten, waaronder nieuwjaarsrecepties en excursies. Dat bevalt prima, je weet er iedere keer net weer een andere draai aan te geven, denkt met ons mee, bent helder in je communicatie en verzorgt alles prima. Zelfs op locaties met nauwelijks voorzieningen weet je je nog te redden. We blijven daarom graag van je diensten gebruik maken.

Erna Krommendijk Natuur en Milieufederatie Noord-Holland

Catering van o.a. recepties, lunches en buffetten op locatie sinds 2005

***

Het feestje is alweer een paar dagen geleden het was geweldig, erg goed verzorgd, en heel erg lekker, het was de eerste keer dat we een catering hadden, en dat is erg goed bevallen we weten U te vinden.

Heel erg bedankt.

Hartelijke groeten Jan en Maria. 

Catering Herfstbuffet en extra meubilair, 10-11-2018

***

Beste Merel Lammers,

Hartelijk dank voor het verzorgen van een heerlijk Italiaans buffet voor 35 personen.

De communicatie vooraf verliep prettig en wij kijken terug op een heel fijn en gezellig 25-jarig huwelijksfeest bij ons thuis.

Mede dankzij de de door jou verzorgde catering was het een groot succes.

Hartelijke groet, Marjolein Stuij

Catering Italiaans buffet & dessert voor 35 personen, 28-10-2018

***

Hallo Merel. Veel dank voor zowel je hulp bij de voorbereiding als voor de viering van mijn 80ste verjaardag. De middag was bijzonder, het tapas buffet heerlijk en de aanwezigheid van twee jonge vrouwen die zorgden voor een geweldige service maakte alles tot een groot feest.

Reini Elkerbout

Catering zalen Kennemerduinen, 28-10-2018

***

Karmeliet Catering, Denkt met en voor je mee, is flexibel. Het Italieaanse buffet is heerlijk en aankleding is zo goed geregeld. 

Erwin en Monica

Italiaans buffet & dranken op locatie voor 45 personen, 14-10-2018

***

We hebben genoten van het uitstekende Italiaanse buffet! Ons koperen bruiloftsfeest was een groot succes. Meerdere gasten hebben nog expliciet gevraagd hoe ik aan dit geweldige adres was gekomen. Over 12,5 jaar bel ik zeker weer ;-) Of wellicht hebben we eerder reden voor een goed feest. Merel, nogmaals hartelijke dank!

Groet Petra

Italiaans buffet aan huis voor 42 personen, 13-10-2018

***

Beste Merel.

Wat heb je ons verwend met een royale High Tea. Het was een heerlijke afsluiting van het jaarlijkse uitstapje van de winkelvrijwilligers van de Grote of St.-Bavokerk. Alles stond keurig op tijd klaar in onze consistorie en wat zag het er daar prachtig en lekker uit toen we binnenkwamen. Een perfecte combinatie van zoet en hartig en in mooie hoeveelheden. Ook het persoonlijke en vriendelijke contact tijdens de voorbereidingen is enorm op prijs gesteld.

Dus niets dan lof en van harte aanbevolen namens alle vrijwilligers van onze winkel & entree!

Gerhard Reuvekamp

Grote of St.-Bavokerk Haarlem

High Tea voor 24 personen op locatie in de Grote of St.-Bavokerk, 9 oktober 2018

***

Beste mevrouw Lammers,

Ik ben heel tevreden over de high tea.
De manier waarop het thuis geleverd is en het verzorgen van de tafel.
De diversiteit van smaken en kleuren, voor ieder was genoeg keus.
Het was een feestelijke bijdrage aan een mooie verjaardag.

Met vriendelijke groeten van een tevrden klant,

Rita van Wees

High Tea aan huis, 23 september 2018

***

Met dit bericht wil ik jullie hartelijk bedanken voor het verzorgen van ons feestje jl. donderdag. De communicatie vooraf was erg prettig, het eten was heerlijk, de aflevering vlot. Kortom, we waren zeer tevreden.

Anja Hulsebosch, Gymnasium Felisenum

Catering hapjes & buffet op locatie voor 88 personen, 19-07-2018

***

Beste Merel, Heel hartelijk bedankt voor de goede service en het heerlijke buffet van afgelopen zaterdag! Alle gasten waren lovend over de kwaliteit en de diversiteit. De hoeveelheid was ook precies goed! Mede dankzij De Karmeliet hadden wij een geslaagd feestje ?? Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet, Jan en Janny

Catering buffet Hapjes aan huis, 14-07-2018

***

Nu we na onze trouwdag op 8 juli weer een beetje geland zijn in het normale leven, willen we je nogmaals bedanken voor de fijne manier waarop je de catering verzorgd hebt. Het was superfijn dat je meedacht over de leukste en handigste manier om voor een grote groep gasten vlot een lekkere lunch en borrel te verzorgen. Het heeft ons ontzorgt dat jij stoelen, servies etc regelde en alles afstemde met het Seinwezen. Op de dag zelf hadden we zoveel vertrouwen in jou en het catering-team dat we zelf heerlijk hebben kunnen genieten van elkaar, de gasten, de activiteiten, het mooie weer EN de lekkere hapjes. Het is een beetje spijkers op laag water zoeken om op jouw verzoek verbeterpunten te moeten bedenken...hooguit dat het handig is het Turks brood gesneden aan te bieden of er een mes bij te leggen. Als dat alles is snap je hoe tevreden we waren!

Hartelijke groet, Arjen en Astrid

Catering bruiloft op locatie Seinwezen, 08-07-2018

***

Samenwerken met Merel van Karmeliet Catering is voor ons inmiddels een regelmatig terugkerende ervaring. Dat is prettig, want we weten van te voren “dat het goed komt”. Merel denkt mee in het beheersbaar houden van de kosten en maakt er evengoed iets moois van. 

De Regisseuses - www.deregisseuses.nl

Catering ontvangst & borrel in het duingebied, 01-06-2018

***

Boekpresentatie

Op 14 april 2018 vond in een zaal van het bezoekerscentrum Kennemerduinen de boekpresentatie plaats van mijn roman ‘De Grote Daad’. Vooraf had ik leuk contact met Merel die goed meedacht over het programma. Zij deed bijvoorbeeld de suggestie om mini-tompoezen met de omslag van het boek te serveren en dat viel in goede aarde bij de aanwezigen. Sowieso was het een zeer geslaagde bijeenkomst, mede dankzij de prima catering en een zaal vol  leuke mensen.

Peter Mackaay (www.delolvanhetschrijven.nl)

Catering boekpresentatie, Kennemerduinen, 14-04-2018

***

Onder een stralend zonnetje hebben wij ons 25-jarig huwelijk gevierd in de Kennemerduinen. Het was een heerlijk feest. De catering was dik in orde en heeft daar zeker aan bijgedragen. We begonnen met superlekkere taart en ook het lentebuffet was prima. De bediening was attent en vriendelijk. Complimenten voor Merel en haar team.  

Vriendelijke groeten, Monica

Ontvangst & buffet, Kennemerduinen, 07-04-2018

 

***

Wij hebben enorm genoten! Het was een topdag!!! Teylers museum is een fantastisch mooie locatie om te trouwen...Zelfs als je niet van musea houdt ;0)! Super geregeld allemaal. Precies zoals we hadden besproken met Merel. Alles verliep soepel en relaxt en nog een beetje meer! Merel was zelfs niet te beroerd om de door ons vergeten autosleutels hardlopend via voorzijde naar achterzijde te brengen. Wij kunnen alleen maar positieve dingen verzinnen. Aanrader!!!

Vrolijke getrouwde glimlach, Saskia & Mariëlle

Huwelijk Teylers Museum, 11-03-2018

***

Het Spaanse tapas y mezze buffet was weer super! Alles was lekker, vers en van goede kwaliteit. Fijn dat jullie ook rekening hebben gehouden met allergieën en dieetwensen.

Het team van Eet.nu

2x Spaans buffet op kantoor, 2017 & 2018

***

Wij zijn al jaren zéér tevreden. Wat betreft de soep, serveren ging prima en de smaak was verrukkelijk, alleen maar complimenten. Ook de rest van het buffet was weer TOP, graag tot volgende keer.

Groeten, Bert - ORO volksdansvereniging

Buffetcatering met vooraf een glaasje soep 13-01-2018

***

Ik wil je nog even bedanken voor de goede service en lekkere lunch en hapjes. Zag er verzorgd en mooi uit. Heel fijn, dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,

Tanja Kal

Nieuwjaarscatering voor 120 medewerkers van Lyceum Sancta Maria - 8-1-2018

***

Hapjes waren van een goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet, Dick van Beek
Manager Zorg en Dienstverlening Klein België, Stichting Sint Jacob

Standaard & mediterrane hapjes bezorgd op locatie, 4-1-2018

***

De hapjes en drankjes waren een doorslaand succes!! Vooral de wijn werd goed ontvangen, deze schijnt heeeel lekker te zijn ?. Onwijs bedankt! Ik heb gelijk maar even reclame gemaakt voor Karmeliet Catering, het Duincafé en Pluimage.

Met vriendelijke groet, Yvonne de Goede LWOE De Waterlelie

Complete kerstborrel op locatie, 14-12-2017

 

***

Ik wilde nog even doorgeven dat we erg genoten hebben van jullie hapjes. De volgende dag hadden we nog genoeg zoets over om van te snoepen en dat viel ook goed in de smaak. Wat dat betreft vond ik de zoete gebakjes wel groot. De hartige hapjes waren ook heel lekker. Wij onthouden jullie voor een volgende keer en zeggen het door. Bedankt.

Met vriendelijke groet, Catelijne van Houwelingen
Leger des Heils W&G Noord-Holland

Hapjes catering op locatie, 4-12-2017

***

Helemaal vergeten je eerder te mailen, maar ik wil je graag laten weten dat de hapjes afgelopen zaterdag bij ons en onze gasten zeer in de smaak vielen (letterlijk)! Dank voor de goede verzorging!

Hartelijke groet,

Teja 

Hapjes catering op locatie, 25-11-2017

***

Het was super lekker allemaal! Iedereen heeft ervan genoten. Het eten en de presentatie was fantastisch. Je hebt naar mijn wens een vegetarisch menu weten samen te stellen waar alle gasten van gesmuld hebben! Alles zo goed verzorgd, smaakvol en prettig gepresenteerd. Fijne aandacht voor de gasten.

Ik was 100% tevreden over alles. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik een prachtige verjaardag heb gehad. Bedankt!

Ik zou een volgende keer graag weer voor jullie kiezen en bij anderen aanraden.

Hanneke de Boer
Verjaardagscatering in een zaal van BC de Kennemerduinen, 05-08-2017

***

Op 30 juni 2017 vierden wij onze bruiloft op twee locaties: het Teylers museum en het Dolhuys. Op zo'n belangrijke dag is de catering één van de belangrijkste onderdelen om de feestvreugde compleet te maken. Bij de voorbereidingen was het al duidelijk, dat Merel wist wat ze deed, gaf uitstekende adviezen en ging voortvarend te werk. We hadden ook geen omkijken aan de samenwerking met de andere betrokken partijen. Op de dag zelf was Merel & co alert, attent en supersnel. Ze stond vlak voor de ceremonie klaar met een zeer welkom glas water en heeft zelfs het bruidsboeket, wat in de vaart der volkeren nog in het Teylers was achtergebleven, naar het Dolhuys gebracht. De hapjes op de receptie waren heerlijk en niets dan lof over het fantastische barbecue buffet, wat een mogelijk wat afgezaagde barbecue naar een hoger niveau trok. Iedereen heeft er van erg genoten en het leverde veel complimenten op van de gasten. Zonder de Karmeliet was het niet de onvergetelijk mooie dag geworden, die het was. Als we weer wat te vieren hebben, weten we bij wie we moeten zijn.

Ik had dit ook graag op Facebook gezet, maar ik zie hier geen optie voor...

Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen!

Hartelijke groet, Andrea en Geert
Catering Bruiloftsreceptie Teylers Museum & bbq Museum Dolhuys, 30-06-2017

***

Beste Paul en Merel,

Ik wil iedereen bedanken voor een perfect verloop van mijn 60-ste verjaardag op zondag 18 juni jl. bij Teylers Museum. Van alle gasten hoorde ik enthousiaste verhalen over het museum en de rondleidingen in het museum en daar buiten. De catering vond men zonder uitzondering bijzonder en culinair van aard. Ook de twee dieethouders waren erg tevreden.

Erik van Teylers was een perfecte gastheer met wie op de dag zelf nog de laatste afspraken te maken waren. En Merel, het was fjn om met jou samen te werken, zowel bij de voorbespreking als bij de uitvoering.

Trouwens, mijn complimenten aan alle medewerkers, zowel van Teylers als van Karmeliet Catering, voor alle medewerking en uitvoering van deze voor mij zo bijzondere dag. Je wordt tenslotte slechts een maal 60.

Ik zie jullie vast weer tijdens een van de rondleidingen, waarvoor ik gevraagd word.

Tot ziens en nogmaals bedankt!

Mitchell Landsberg
Particuliere catering met ontvangst & lunch in stijl, 18-06-2017

***

Intussen is alle stof weer neergedaald en zijn we alweer een poosje terug in de orde van de dag. Ik wil jullie graag bedanken voor het lekkere eten en de goede service. Iedereen was tevreden: de gasten en wij ook. Als het eten en het weer goed zijn, kan een feest bijna niet meer mislukken. En dat de afwas de volgende ochtend werd opgehaald was een extra feestje! Natuurlijk was er wat te veel. Ik had de bestelling naar boven afgerond en op laatst waren er drie afmeldingen. Mochten we ooit nog eens een cateraar nodig hebben dan zal ik zeker weer aan jullie denken.

Ria Hagen
Italiaans buffet aan huis, 21 mei

***

De proeverij met de hapjes, die door jullie verzorgd zijn, was zeker een succes. De hapjes waren heerlijk en zagen er mooi verzorgd uit. Volgens mij is het bijna allemaal op gegaan.

Voor ons was het op deze manier een heerlijke en goed verzorgde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. Dank voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer!

Marina Beun - Haarlems Juridisch Gezelschap
Receptiehapjes & streetfood catering, locatie de Vishal - 16 mei 2017

***

Al bij de kennismaking hadden wij het gevoel dat Merel onze wensen haarfijn aanvoelde. En niets is minder waar gebleken. Het Walking Dinner bij ons thuis was van begin tot eind geweldig verzorgd. De ontvangst van onszelf en de gasten, het afstemmen met de ceremoniemeester tijdens de hele avond, niet aanwezig maar toch o zo aanwezig waar nodig. Merel en haar team voelen de situatie perfect aan. Meedenkend in de voorbereiding, heerlijke gerechten met zorg en plezier bereid en een fantastische sfeer creërend. Onze gasten vroegen naar haar naam en gegevens. Aan eenieder raden we Karmeliet Catering graag aan. Dank Merel en je team voor de uitstekende verzorging van het Walking Dinner op onze trouwdag!

Ingrid & Ike
Walking Dinner aan huis, 15 april 2017

***

De borrel is vlot verlopen. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we ergens naar hebben moeten omkijken, wat voor een ontspannen sfeer zorgde. De hapjes waren super en vielen geloof ik bij iedereen goed in de smaak! Marc en Myrthe waren ook hartstikke aardig en gezellig. Dus al met al ben ik hartstikke positief over de service en vooral het meedenken. Als we weer eens iets organiseren weet ik je te vinden!

Met vriendelijke groet,

Saskia Schoonebeek
Community Manager

ICEBERG

I n t e r a c t i v e

Catering borrel op de zaak, 12 januari 2017

***

Voor mijn 65ste verjaardag hadden we via Hapjes aan Huis het Italiaans buffet besteld voor 18 personen. We kregen het van de Karmeliet in Haarlem en we zijn er zeer tevreden over! Prettig overleg over meer vegetarische gerechten, en een vriendelijke cateraar, die het geheel snel en professioneel opbouwde ten midden van de feestvierende mensen. Het smaakte uitstekend en zag er mooi uit! Net hoorden we dat vrienden op grond van deze avond zelf de Karmeliet willen inhuren voor hun feest.

Rosmarie Neff

Buffetcatering Hapjes aan Huis, 21-03-2017

***

'Lekkere, sfeervolle en goed verzorgde catering met aandacht voor persoonlijke wensen.

Stefan, Catering verjaardagsfeest Kennemerduinen, 16-12-2016

***

Beste Merel,

Nogmaals hartelijk dank voor jouw aandeel in het organiseren van mijn afscheidsfeestje als huisarts in Haarlem. Ik heb jouw deskundig advies zeer gewaardeerd, maar bovenal was de uitvoering van de catering geweldig. Je hebt ons erg veel werk uit handen genomen. Dat is nog eens ont-zorgen! Hierbij nog wat foto's die de sfeer goed weergeven. Merel, bedankt en veel succes met je bedrijf.

Hartelijke groet ook namens mijn vrouw Hermine Wouter van Kempen
Catering afscheid 41(!) jaar als huisarts, 10-12-2016

 

***

Heerlijk eten, helemaal in herfstsfeer. Aankleding was top! Goede service, aandacht voor het product, tot meer dan volle tevredenheid van de gasten. Dank je voor het meedenken en voor de fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Ytje Veenstra

Accountmanager Patronaat Businessclub
Herfstbuffet Patronaat Business Club, 28-10-2016

***

Prettige samenwerking, goed geluisterd naar onze wensen m.b.t. de catering wat terug te vinden was in het geserveerde fingerfood; alleen maar enthousiaste reacties gehad over de catering: verrassend, lekker en vers. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet,

Carolien Wijtman
Manager Evenementen - NEN

Internationale catering warme hapjes - Philharmonie 26-09-2016

***

Op deze manier willen we jou & jouw team bedanken voor de geweldige catering, goede service en jouw creatieve meedenken tijdens ons Big Day op 20 September.

Mede dankzij jouw fantastische verzorging is het een prachtige dag geworden en een onvergetelijke herinnering!

Thank you!!

Groetjes, Angel & Damien 

Huwelijksreceptie Teylers Museum 20-09-2016

***

Het Spaanse tapas Y mezze buffet dat de Karmeliet tijdens ons feest voor ruim 70 mensen verzorgde was uitstekend: het eten was heerlijk en ruim voldoende, het was prachtig opgediend en alles kwam op de afgesproken tijd. Absoluut een aanrader!

Vriendelijke groet, Jan Piet van Deene
Catering buffet aan huis, 27-08-2016

***

'Bij het voorbereiden van onze huwelijksreceptie en -diner werd erg goed en leuk meegedacht. Er werd pro-actief aandacht besteed aan belangrijke details in een gezellige en ongedwongen sfeer. We voelden ons steeds erg op ons gemak en onze gasten werden goed verzorgd!'

Joshua & Josephine
Huwelijksreceptie Teylers Museum & Spaans buffet op locatie, 13 augustus 2016

***

Onze palaeo-conferentie EAVP in Teylers museum, Haarlem was een succes mede dankzij de catering, die perfect verzorgd was. Om acht uur 's ochtends al een heerlijk bakkie koffie om bij wakker te worden, en in de ochtend en middag koffiepauzes royale plakken cake, koekjes of chocolaatjes erbij. De borrels waren erg feestelijk vanwege alle verschillende dranken die mogelijk waren en alle lekkere hapjes. 

Speciale vermelding waard zijn de veilingborrel en diner. Borrel voor de veiling: reageerbuisjes met Hollandse shots, op droogijs geserveerd! Super gaaf voor ons wetenschappers. En het diner: erg lekker eten, meer dan genoeg, en royale hoeveelheden bier en wijn. Iedereen zat en stond te smullen. 

Ik kreeg zelfs teleurgestelde mensen die ook op een verzorgde lunch van de catering hoopten omdat alles zo lekker was!

Bijzonder was ook Merel's uitstekende hulp, ze heeft echt enorm meegedacht in het hele proces. Want hoe voedt je 190 man?! Nou, met Merel en haar team dus. Een aanrader!

Femke Holwerda, EAVP hoofdorganisator
Catering EAVP symposium +/- 190 personen, Teylers Museum van 6 t/m 9 juli

***


Onze kantoorborrel was geslaagd mede dankzij de lekkere borrelhappen, het was prima verzorgd. We zullen zeker nog wel eens gebruik van jullie catering maken.

Met vriendelijke groet,

Ellen Bol-van der Mije
Catering kantoor Pot Jonker Advocaten, 07-07-2016

***

 

"....dan heb je iets te vieren en kom je op het idee om dat te doen in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen en voor 50 personen Karmeliet Catering in te schakelen. Wat een superkeuze is dat geweest in alle opzichten: een ideale locatie, een prettige samenwerking met Bodine en Merel tijdens de voorbereidingen, en ook op de dag zelf is alles zeer goed verlopen: een goed verzorgde koffie/theetafel, een aangeklede borrel en tot slot een overheerlijk uitgebreid Spaans buffet. Met dieetwensen is goed rekening gehouden.

De uitstekende keuken en de ontspannen bediening hebben deze dag voor mij tot een onvergetelijke gemaakt.  Michel, Merel, Bodine, Sjoerd en de kok: heel erg bedankt !! Tot op het volgende feest .."

Martha de Bruijn
Catering BC de Kennemerduinen, 21-05-2016

***

De Karmeliet verzorgde tot in de puntjes de catering op onze bruiloft in het Teylers Museum te Haarlem. Dit deden zij met veel enthousiasme en vriendelijkheid. Onze gasten en wij werden in de watten gelegd. De hapjes waren verrukkelijk en de glaasjes cava smaakte prima. Ook was er frisdrank, bier en wijn dus voor ieder wat wils. De bediening was behulpzaam, alert en alles was netjes verzorgd.

Bruidspaar Doon-Broersen
Catering huwelijksreceptie Teylers Museum, 20-05-2016

***

Het eten was heerlijk (en we zijn echt wel wat gewend). Dat vonden ook alle gasten. De hoeveelheid was ruim voldoende. Verder werden de afspraken qua bezorging en afhalen stipt nageleefd. Kortom, een aanrader.

Jos
Catering Italiaans buffet 23p. op locatie, 07-05-2016

****

Op 17 april jl. vierde ik met ongeveer 55 personen mijn 60e verjaardag in het Duincafe. Behalve dat het weer erg meewerkte, bleek de ambiance uiterst geschikt voor een ongedwongen samenzijn. De faciliteiten zijn uitstekend, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een beamer voor presentaties, gelegenheid om eigen muziek te laten horen, mooie lichte ruimte.
De catering werd verzorgd door de Karmeliet en die was uitstekend. Alle gasten waren zeer tevreden over de koffie/thee en gebak, drank en het warme buffet. Bij de besprekingen vooraf bleek het Karmeliet team ook zeer flexibel en bereid om rekening te houden met diverse dieet wensen van de gasten.
Al met al: een absolute aanrader!

Vriendelijke groeten en wie weet tot een volgende keer!

Jaap-Willem Hutter
Catering ontvangst & buffet, De Kennemerduinen 17-04-2016

***

Op 3 april jl. vierden wij de 80e verjaardag van mijn schoonmoeder in een privé-zaaltje nabij hun woning in Haarlem Noord. 

Vanaf het moment dat wij De Karmeliet Catering inschakelden was Merel goed betrokken bij het feest.

Er was gerekend op 65 personen. Op tijd verscheen Merel die dag met haar bus vol geladen met drank, hapjes en gebak. Zij coördineerde vanuit de keuken het feest, wij liepen met z'n zessen in de rondte. Als het even lukte liep ook Merel in de rondte. De hapjes waren heerlijk en mooi gemaakt/opgediend. Alles was goed geregeld, tot aan de Verse Muntthee toe!

We hebben mede dankzij De Karmeliet een fijne middag mogen beleven met de oudjes. Wij raden hen dan ook aan om in te schakelen bij een feest!

Vriendelijke groet,

Fam. Zonneveld
Catering op locatie -  ontvangst & borrel, 03-04-2016

***

De catering voor de kijkmiddag is uitstekend geregeld.  De 28 kopers van de appartementen in Haarlem kregen de gelegenheid om de bouw te bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje.

Goed verzorgt! En met het goede weer erbij is het een geslaagde middag geweest.

Wilfried Pronk
Slokker bouwgroep - catering bouwterrein 01-04-2016

***

Ik heb een heel mooi feest gehad met 40 personen. De catering was een belangrijk onderdeel van het feest en die was in alle opzichten top. Koffie en thee met taart, een borrel en een diner met dessert. Het was werkelijk heerlijk!! Veel variatie, alles vers en biologisch, echt eten dat met liefde en zorg is gemaakt. Al mijn gasten waren heel erg positief: wat een heerlijk eten!

En de bediening: ook die was super. Want bescheiden aanwezig, relaxed en uitermate prettig om mee te overleggen.

Ik kan geen aandachtspunten of kritiek verzinnen, alleen maar waardering. Wat extra positief is: zowel in de voorbereidingen als bij de catering zelf ervaar je: wij zorgen mee dat jij een mooi feest krijgt, alles kan, we zijn flexibel en we houden rekening met jouw wensen.

En het wás een mooi feest!  Aan het einde van het feest wilden de aanwezigen de medewerkers nog even naar binnen halen: voor een vet applaus.

Heel veel dank!

Agniet van Andel 
Verjaardagsfeest Kennemerduinen 18-03-2016

***

Het was allemaal uitstekend! Erg lekker, goed verzorgd en mooi op tijd! Helaas heb ik geen foto’s.

Dirk van der Werff
Catering tapasborrel via Hapjes aan Huis, 7-11-2015

***

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen je dan ook enorm bedanken voor jullie bijdrage hierin. Uiteraard mag je onze referentie gebruiken: dankjewel voor jullie bijdrage aan ons huwelijk! we hebben de samenwerking met Karmeliet Catering als zeer prettig ervaren: gastvrij, betrokken, flexibel en daarnaast zeer stipt en accuraat in zowel voorbereiding als uitvoering. 

Bruidspaar Danny & Ellen
Catering huwelijksreceptie Teylers Museum 10-10-2015

***

Ik wil je hierbij hartelijk danken voor het overheerlijke herfstbuffet dat jullie geserveerd hebben op zondag 4 oktober op de Kesslers familiedag.

Iedereen was erg lovend en heeft ervan genoten.

Ik kijk terug op een prima geslaagde familiedag met een uitstekende catering. 

Vriendelijke groet, Marijke Ruiter
Catering familiedag Kennemerduinen, 04-10-2015

***

Wij willen jullie hartelijk danken voor de uitstekende wijze waarop je ons feest mogelijk hebt gemaakt. Het overleg van tevoren, waarbij je goed naar onze wensen hebt geluisterd, was zeer nuttig. Ook de heldere afspraken die we gemaakt hebben waren prima. Op de dag zelf liep alles op rolletjes: jullie kwamen keurig op tijd om glaswerk etc te leveren; daarna met het buffet. Veel van onze gasten hebben ons complimenten gegeven over de kwaliteit van het eten.

Hartelijk dank voor de fantastische verzorging. Mede dank zij jullie is het een zeer geslaagd feest geworden.

groeten, Y.S. Annaert-Klare
Catering aan huis; dranken, buffet en alle benodigde materialen, 03-10-2015

***

Bedankt voor de goede verzorging en het heerlijke eten. De leuke tapas plankjes en lekkere gazpacho.. Iedereen gaf complimentjes dat het allemaal goed geregeld is. En de paella pan vonden ze allemaal geweldig. En de paella heerlijk. Ook de mini burgers voor de kinderen gingen als een speer. Jullie hebben goede service verleend en het zorgen uit onze handen genomen.

Martijn en Judith Lutgerink
Paella 'live cooking' & tapas catering aan huis voor 75 volwassenen en kindertapas, 26-09-2015

***

Namens al mijn collega’s heel hartelijk bedankt voor het heerlijke Spaanse buffet.

Marc en Sjoerd hebben ervoor gezorgd dat alles prima geregeld was en waren zeer gastvrij.

Nogmaals bedankt.

Annemieke Koers, Gemeente Bloemendaal
Catering Duincafé de Kennemerduinen, 14-09-2015

***

Ik heb een heel geslaagde middag gehad in de Kennemerduinen. De catering van de Karmeliet was voortreffelijk. Eerst was er een ruime keus aan taart, mooi gepresenteerd op een grote etagère. Het Spaanse tapasbuffet was heerlijk. Iedereen, jong en oud vond er iets van zijn gading. Mijn jongste gast was 3 en mijn oudste gast was 92! Ik zou dit buffet echt aanraden.

Marjolein de Gooijer, Haarlem
Catering Kennemerduinen 12-09-2015

***

Gisteren onze familiedag gehad in het bezoekerscentrum De Kennemerduinen.

Een compliment voor de geweldige verzorging en het attente personeel. Wij hebben allen genoten.

Hartelijke groet, Sylvia Holthuis

Catering Kennemerduinen 05-09-2015

***

Merel van Karmeliet Catering heeft de catering verzorgd rondom onze huwelijksceremonie in Teylers Museum in Haarlem. Het was in één woord geweldig! Merel zorgt voor een goede voorbereiding door ruim op tijd alle wensen met betrekking tot invulling van de catering uitgebreid door te nemen. Ook hebben wij de kans gekregen om de verschillende drankjes voor te proeven. Alles is van A tot Z besproken zodat er op de dag zelf bijna niets meer fout kan gaan. Merel en haar collega’s hebben voor en na de ceremonie alles perfect verzorgd. De gasten werden zeer vriendelijk bediend en zijn voorzien van heerlijke cocktails en andere drankjes. Ik zou Karmeliet Catering daarom ook bij iedereen die op zoek is naar een goede cateraar aanbevelen! Hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze fantastische dag! 

André & Patricia

Gelukkig getrouwd in het prachtige Teylers Museum op 4 september 2015

***

De samenwerking tussen De Regisseuses en Merel van de Karmeliet is ons prima bevallen.
Fijne mee-denker, creatieve kok en zeer smakelijk eten.
En, ook fijn, dienstbaar aan wat wij wilden.

Catering evenement 'Verwonder Duin' Nationaal Park de Kennemerduinen 29 & 30 augustus 2015

***

Dit jaar bestaat Woonzorgcentrum Kennemerduin 50 jaar. Eind april hebben we dit heugelijke feit al gevierd voor de bewoners met een overheerlijk diner verzorgd door Bodega de Karmeliet.

De laatste week van juni hebben we een feestweek gehad met o.a. een High Tea en heerlijke borrelhapjes wederom bij de Karmeliet vandaan!

Alles was ontzettend goed verzorgd, zag er verrukkelijk uit, en nog belangrijker het smaakte allemaal ook erg lekker!

Merel Lammers namens mijn collega's, bewoners en vrijwilligers van Kennemerduin nogmaals heel hartelijk bedankt voor de goede verzorging van diner, High Tea, en heerlijke hapjes.

Mede door jullie bijdrage aan de  catering kunnen we terug kijken op een lekkere en fantastische feestweek!

Vriendelijke groet namens;

Team activiteitenbegeleiding Kennemerduin

Yvonne, Phil en Arien.

Catering bij Woonzorgcentrum Kennemerduin te Heemstede op 22 april, 25 en 27 juni

 

***

Dank je wel voor het mede mogelijk maken van een zeer geslaagde, goed verzorgde en gezellige dag! De lunch was top, veel keuze en meer dan genoeg voor iedereen. Qua allergieën is het meeste goed doorgekomen, op de persoon na met de allergie voor knoflook/ui. Ter plekke is daar een oplossing voor bedacht en heeft ook zij heerlijk gegeten. Mede dankzij jullie hebben wij een onbezorgde en goed verzorgde middag gehad.

Voor ons een fantastische afsluiting van het schooljaar J

Hartelijke groet, Marjolein 

Nova College

Catering lunch & borrel teamuitje, Duincafé de Kennemerduinen 18-06-2015

***

Onlangs heeft Karmeliet de catering voor ons verzorgd tijdens een feestelijke lancering. Zowel de hapjes/drankjes als de service is tot in de puntjes verzorgd. Alles was goed afgestemd op het warme weer en ook onze jonge deelnemers. Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Hartelijke groet,

CultuurCompany / Jennemie

Lancering van de spannende APP 'Sabotage op Leyduin' voor kinderen van 6-12 jaar, Buitenplaats Leyduin 05-06-2015

***

Altijd spannend als je iets nieuws begint. De eerste dag van het persoonlijk ontwikkeltraject 'Bouwen aan Vertrouwen’ was zo’n spannende dag voor mij en de deelnemers. Het is dan heel prettig als de locatie en de catering iets toevoegen aan de dag. Dat is absoluut gelukt. Ik hoop dat dit het begin is van een mooie samenwerking. Het is fijn als je via de mail een lunch kunt uitzoeken en vervolgens precies op tijd met je deelnemers kunt genieten van die overheerlijke lunch op het buitenterras van zo’n mooie locatie. Dank je wel Merel!

Hartelijke groet, Ricardo Buitinga, Balans Communicatie.

Catering lunch Huis Leyduin 22-05-2015

***

“De lunch was goed verzorgd, en ook de overige catering was uitstekend. Een prima locatie voor een dag vergaderen.”

Hans Berkhout, PWN

Catering heidag Kennemerduinen 18-05-2015

***

 

Merel Lammers heeft een grote bijdrage geleverd aan het welslagen van het feest voor mijn 65e verjaardag. 

Zij heeft niet alleen een geweldig buffet neergezet voor ruim 100 gasten, maar zij zorgde er samen met haar medewerkers ook voor dat iedereen zijn of haar drankje kreeg. 

Zij bleven tot het laatst en zorgden dat Huize Leyduin weer schoon achtergelaten werd. Hulde aan Merel en haar team!

met vriendelijke groet
Wouter van Kempen, huisarts

Catering Huis Leyduin, 10-05-2015

***

 

Mede door het heerlijk warm en koud buffet en de goede zorgen van jouw kant hebben we een heerlijk feestje gevierd. Ik was blij verrast door de gedegen voorbereiding, het persoonlijke contact en de uitstekende service bij het opstellen van het buffet. Het geheel zag er mooi uit en smaakte uitstekend. Wij hebben van verschillenden gasten complimenten gehad over de kwaliteit van het buffet. Het was ontzorgen op hoog niveau en we zullen de volgende keer zeker weer aan je denken.

Hartelijke groet,

Peter

Catering aan huis via HapjesaanHuis.nl (koud/warm buffet L) met extra inhuur zoals een tent en statafels, 02-05-2015

***

 

Op 25 april 2015 hadden wij ons 40 jarig huwelijkfeest in de zalen van het bezoekerscentrum van de Kennemerduinen. Wij hadden zo’n 55 gasten.

De catering werd verzorgd door Karmeliet catering. De contacten vooraf met Bodine (Duincafé) zijn zeer prettig verlopen. Er was goed overleg mogelijk over diëten en ze had goede tips. Op de dag zelf was de zaal gezellig aangekleed en Merel was een goede, spontane gastvrouw. Het gebak ’s middags, de hapjes bij de borrel en het Italiaans buffet waren van een uitstekende kwaliteit. Het buffet was mooi opgesteld in het Duincafé. Mede door de inspanningen van Karmeliet catering is ons feest een succes geweest.

Dank daarvoor!

Edwin en Josien

Catering Kennemerduinen 25-04-2015

***

De catering was prima verzorgd, netjes, en smaakvol!!
Helemaal top!!
Bedankt nogmaals.

ps. wij hebben natuurlijk ook nog reclame voor je gemaakt

Vriendelijke groet,
Petra vd Nieuwenhoff

Catering receptiehapjes aan huis, 12-04-2015

***

Afgelopen zondag heb ik met mijn gasten mogen genieten van een heerlijke sandwichlunch met salade (en de kleine high tea) in Natuurcentrum Kennemerduinen.
Het was allemaal erg smakelijk!

Hartelijk dank voor de goede zorg en het maatwerk.

Vriendelijke groet,
Marja Dreef
Catering bij de Kennemerduinen, 12-04-2015

***

Hallo Merel,

De hapjes waren heerlijk, dank je wel!

Wij hebben een fantastische dag gehad. Waanzinnig genoten de hele dag en we hadden natuurlijk ontzettend veel geluk met het prachtige weer de hele dag!

Groetjes en tot ziens! Mark en Inge

Hapjescatering bruiloftsborreltje op locatie 10-04-2015

***

Hallo Robbert-Jan, hallo Merel,

Sta me toe jullie in een gezamenlijk mail-bericht te bedanken. Een warm ontvangst in een prachtig huis op een heel aangename locatie. De lunch en het dinerbuffet waren prima verzorgd.

Mijn compliment! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij collega's als ze een mooie plek zoeken en catering.

Met dank dus en wie weet tot ziens (als het aan mij ligt komen we terug),

Nico - Gemeente Amsterdam

Catering Huis Leyduin 19-01-2015

***

Wij hebben met familie en vrienden een klein feestje georganiseerd in het zaaltje van het bezoekerscentrum van de Kennemerduinen.

Een geweldige locatie die helemaal paste bij het karakter van ons feestje. Daarbij werd de catering geheel verzorgd door de Karmeliet.

Wij hadden gekozen voor een Spaans buffet. Dit heeft ons allemaal prima gesmaakt. De biologische wijnen en biertjes horen daar helemaal bij.

Het geheel werd uitstekend verzorgd door de mensen van de Karmeliet. Erg vriendelijk allemaal.

Kortom: een aanrader!

 

Met vriendelijke groet,

  - Frits

Catering Kennemerduinen, 09-01-2015

****

Het feest was erg geslaagd en iedereen (en dus ook ikzelf!) was erg gelukkig met de heerlijke taarten en de tapas, veel complimenten over gekregen. En de kinderen waren trouwens ook erg blij met de bitterballen etc.. Ze hebben trouwens ook hun slag geslagen bij de gehaktballetjes begreep ik ;-)

Ik vond het prima geregeld, was erg blij met de ruimte en hoe jullie die hadden aangekleed. Zo met die kleedjes en glazen en water op tafel is het direct gezellig en verwelkomend!

En de gastvrouwen waren top. Ik heb vooral contact gehad met Myrthe maar dat was prima en erg soepel. Heerlijk dat alles zo goed geregeld was, bijv. ook het ombouwen van de ruimte van koffie naar borrel. Wil je ze nog eens goed bedanken?

Ik zit nog volop na te genieten en dat is een goed teken.

Heel erg bedankt ook voor de fijne samenwerking en jouw meedenken: dat heb ik heel erg gewaardeerd! Het idee om tussentijds nog wat te gaan doen heeft heel goed uitgewerkt: veel mensen zijn inderdaad met 3 gidsen aan de wandel gegaan en ik kreeg enthousiaste en tevreden reacties terug.

Persoonlijk vond ik het ook fijn dat je me zo af en toe geruststelde (toch beide ruimtes gebruiken, ‘’t komt wel goed, nu even geregel maar straks kun je achterover leunen’). Dat nam om momenten wat stress en onrust weg bij mij, heel fijn. En inderdaad heerlijk om wat dat betreft achterover te hebben kunnen leunen.

Kortom: ik heb er erg van genoten en een heerlijke 50-verjaardag gevierd! Dank voor jullie aandeel daarin!

Paula

Catering zalen Bezoekerscentrum de Kennemerduinen op 23-11-2014

***

Wij hebben de Karmeliet Catering ingeschakeld om ons te helpen bij de feestelijke opening van ons pand. Het gehele traject is van begin tot eind uitstekend verzorgd. Merel (ons contactpersoon) denkt met je mee en komt met een goed advies op allerlei zaken. Ze denkt aan alles waar jij als “leek” niet aan denkt. Er werd snel en kordaat opvolging gegeven aan acties. De uiteindelijke opening was ook echt een succes. De 2 medewerkers in de bediening waren zeer representatief, uiterst behulpzaam en servicegericht ingesteld. Daarnaast waren zij “geruisloos” aanwezig, heel belangrijk voor ons, iedereen was voorzien van een drankje en hapje en dit hielden zij goed in de gaten. We hebben er echt geen omkijken naar gehad.

Ik zou Karmeliet Catering bij een ieder willen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Chantal van Vorden-van der Peet
Bloem werving & selectie

Opening nieuw kantoor op 09-10-2014

***

Ha Merel,

Dank voor de catering afgelopen zaterdag! De mensen vonden het heerlijk en er waren circa 10 broodjes en 15 krentebollen over. Die zijn in de loop van de middag nog opgegeten. Helemaal goed dus!

Heel veel dank weer!

Tot de volgende!

Erik

Over vergader- en lunchcatering bij de Kennemerduinen op 20-09-2014

***
 

Omdat wij bij een eerdere gelegenheid (trouwreceptie in Teylers Museum),
de Karmeliet Catering in hun presentatie zo smaakvol en behulpzaam vonden
hebben wij wederom dit bedrijf in de arm genomen.
Onze partij-aan-huis is uitstekend van begin tot eind verzorgd door De Karmeliet.
Met inbreng van beide kanten is het plan gemaakt:
ruim bijtijds, duidelijk door goede communicatie,
inventief met oplossingen voor onze verzoekjes, 
compleet, waarbij ook tentopbouw en materialenhuur,

ervaren, met inzicht voor hoeveelheden en smaken.
De uitvoering is geheel aan Merel Lammers en haar team overgelaten:
vakkundig en rustig, heel pretentieloos maar zeker culinair! 

Dank!  
Familie Timmermans
Catering aan huis, Heemstede op 06-09-2014
 
***

Hoi Merel,

N.a.v. ons feest op 30 augustus in de zaal van Bezoekerscentrum De Kennemerduinen wil ik jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen en het voortreffelijke eten! Het buffet was uitgebreid en super lekker, ook meer dan voldoende voor alle gasten! De locatie is geweldig, je kunt de ruimte naar wens inrichten en met het buitenterras ernaast en de speellocatie voor de kinderen is het compleet! Zeker voor herhaling vatbaar!

Piet en Nanda.

Borrel & buffet bij de Kennemerduinen, 30-08-214

***

 

Wat een geweldig feest hebben we gehad afgelopen vrijdag. Het werd uiteindelijk toch nog mooi weer en de kinderen konden buiten spelen. Ik heb veel complimenten gekregen over het heerlijke eten, dat inderdaad zeer lekker was. En de bediening schepte het eten op. Klasse!

Ik zal jullie aanbevelen links en rechts! Nogmaals dank.

Vriendelijke groet, Tineke de Wit

Feest & Italiaans buffet bij de Kennemerduinen op 22-08-2014

***

Met dank voor het geleverde buffet, het was prima!!!  

Met groet, tineke jonker

Buffetcatering via Hapjes aan Huis op 10 augustus 2014

***

Beste Merel,

Wat een geweldige dag hebben we gehad en wat hebben Esther en Bodine goed voor ons gezorgd.

Mijn ouders hebben genoten !!

DANK!!! voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Vandaag en in de aanloop naar deze dag toe.

Hierbij wat foto,s die jullie mogen gebruiken voor jullie face book.

groetjes ook namens mijn ouders, erna

Catering 50(!)-jarig huwelijksfeest van echtpaar Aarsen in de zalen van de Kennemerduinen op 5 juli 2014

***

Goedemiddag,
 
Wij hebben ontzettend genoten van de high tea! Alles was lekker vers, genoeg variatie, lekkere thee smaakjes erbij, kortom helemaal top!
Vooral de sandwiches met zalm vielen zeer goed in de smaak.
Alles was netjes op tijd en echt ontzettend fijn dat alles opgehaald word wanneer het uitkomt.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
 
Het was een gezellig en heerlijk begin van ons vrijgezellenfeestje!
 
met vriendelijke groet,
 Leigh Moison

High tea Catering op 21 juni 2014

***
 

Een betere referentie dan deze zullen jullie nooit krijgen! De cliënten vonden het zalig. Deze mensen worden gezien hun verstandelijke beperking, niet afgeleid door beleefdheidsvormen! Ze vinden het lekker of niet, en het was lekker!! Er vond een ware smulpartij plaats hier op de afdeling!

Met vriendelijke dank en groet, Marion Boerée Medior

Grieks buffet bij de Hartenkampgroep op 31 maart 2014

***

Ons feestmaal werd verzorgd door Karmeliet Catering uit Haarlem.
Prima verzorgd, gevarieerd en uiteraard heerlijk.
En afwassen was er niet bij voor ons.
Aanrader als je veel gasten hebt en geen rompslomp wilt.
Arnold Goossens

Buffetcatering aan huis via www.hapjesaanhuis.nl op 22-01-2014

*** 

Beste Merel,

dankjullie wel voor de service. Alles verliep top.

groet
Sven

Huwelijksreceptie bij Teylers Museum, 28-12-2013

***

Hai merel , tweede kerstdag was groot succes mede dankzij heerlijke gluhwein en heksenpot ! Dank je wel !

Hart. Groet Esther de Haan
Kerstcatering Landschap Noord-Holland, locatie Buitenplaats Leyduin d.d. 26-12-2013

***

Zaal was fijn, catering ook. Nog wel even wennen, maar dat komt ook goed.

groetjes

Arianne

Diamantcoaching over de nieuwe locatie en zalen van BC de Kennemerduinen (voorheen gevestigd in de Zandwaaier), d.d. 29-11-2013

***

Beste Merel

Ik heb je telefoontje niet opgemerkt afgelopen maandag.

Maar het feest was erg gezellig.

We hebben genoten van al het lekkers; kregen veel goeie reaktie's op jullie tapas !

Bedankt voor de goede verzorging.

met vriendelijke groet,

Gerlande Huisman
Verjaardagscatering BC de Kennemerduinen, d.d. 17-11-2013

***

Ik hoorde dat dinsdag alles weer helemaal SUPER verlopen is, dank daarvoor!

Groet Antoinette

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Synergos Communicatie & Seinwezen Beheer BV

Over lunchcatering voor Provincie Noord-Holland bij locatie Seinwezen, 29-10-2013

***
 

Beste Merel,

Dank voor het Tapasdiner gisteravond. Alles was perfect verzorgt.

Vriendelijke groeten, Kind regards,


Peter Laan
KPMG Advisory N.V.

Tapascatering op locatie, 24-10-2014
 
***
 

Het was trouwens heerlijk en feestelijk allemaal op 4 oktober!

Groet,

Koosje Lever
Secretaris Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Catering Officiële Opening Bezoekerscentrum de Kennemerduinen lunch & receptie voor 175  personen, d.d. 4 oktober

***

Hoi Merel,

Was inderdaad weer een topeditie en onze gasten hebben genoten van jullie verzorging op het vipterras.

In ieder geval voor dit jaar weer bedankt voor de samenwerking en we gaan er gewoon vanuit dat we volgend jaar weer een evenement neerzetten.

Met vriendelijke groet,Renée Faber
Medewerker Communicatie / evenementen
SportSupport Hét aanspreekpunt voor de sport in Haarlem en omgeving

Catering Zilveren Kruis Achmea loop, Haarlem, d.d. 29-09-2013

***

Sorry dat ik je niet eerder heb laten weten dat het buffet echt geweldig was. Hele positieve reacties gehad.


Met vriendelijke groet,

Marian Nijssen

Directiesecretaresse
Jeugdriagg Noord Holland Zuid

Buffetcatering op bedrijfslocatie d.d. 19-09-2013

***

Je mag onze  complimenten aan de 'keuken' overbrengen! Wij waren  zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van het vlees en de gevarieerdheid van  de salades. Onze gasten waren ook erg enthousiast. Alles was perfect in orde en ook de levering  en de uitleg was fijn op tijd! Dank jullie wel...de goede PR is dus jullie eigen verdienste!!

met vr. groet, Wilma te Dorsthorst

Over BBQ met uitgebreid saladebuffet via www.hapjesaanhuis.nl, d.d. 14-07-2013

***

“Catering was perfect geregeld. Duidelijke afspraken en last-minute wijzigingen vormden geen probleem voor een catering (lunch) van 100 personen. Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit-/prijsverhouding prima. Verse luxe belegde broodjes en de wraps waren ook goed vers”.

Uitvaart lunchcatering via hapjesaanhuis.nl, d.d. 19-06-2013

***

Alles exact zoals gehoopt verlopen. Zeer vriendelijke medewerkers van de Karmeliet in Haarlem, die zich flexibel en klantgericht opstelden. Zelfs een kleine aanpassing twee dagen voor de afgesproken datum was nog mogelijk! Absolute aanrader!

Sanny

Hapjescatering particulier, d.d. 23-06-2013

***

De hapjes vonden wij prima verzorgd, Ze zagen er mooi uit en onze gasten reageerden erg positief.

Ook handig dat de schalen gebracht werden op het juiste tijdstip en fris konden worden bewaard in een speciaal daarvoor gemaakte kast.

Marianne van Lier
Brijder Stichting

Borrelcatering op locatie, 19 maart 2013

***

We hadden een -in alle opzichten- absoluut geslaagd weekend. En dit mede dankzij de goede verzorging van de inwendige mens door jullie fantastische collega: onvermoeibaar (zo leek het in ieder geval ...J), snel, op tijd en de hele dag door klantgericht en vriendelijk! We hebben wat mij betreft prima samengewerkt!

Geef jij ajb nogmaals onze waardering door aan je collega?

Veel groetjes en wie weet tot een volgende keer,
Henriette van der Velde,
Algemeen coördinator 
Prinses Christina Concours
Voorrondes Prinses Christina Concours in Cultureel Centrum de Egelantier 09-02-2013

***

Dank voor de prima verzorgde broodjes, keurig op tijd aangeleverd. Ik kreeg veel positieve reakties - het zag er niet alleen verzorgd uit maar smaakte ook prima(speciaal die kleine bruine broodjes!). Fijn ook dat alles goed op tijd werd gebracht en weer werd opgehaald.

Nogmaals bedankt dat je dit hebt geregeld en zo lekker gesmeerd!

Groeten van Joke Schwencke
Over lunchcatering Remonstrantse Kerk 04-02-2013

***

Beste Merel,

Wij kijken met veel plezier terug op onze bruiloft. Het was heel fijn om met je samen te werken.

Nogmaals heel erg bedankt voor de soepele catering,
Titia


Huwelijkscatering Teylers Museum januari 2013

***

Excuses voor mijn late reactie (druk en ziek). Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord op onze bijeenkomst in de Zandwaaier. De stampotten waren lekker, en vooral de variatie vond ik erg bijzonder. En je hebt niets teveel gezegd over de wereldberoemde apfelstrudel, die was ook erg lekker. Kortom: bedankt!

Met vriendelijke groet,

Alma van Esterik
secretariaat regiokantoor Noord-Holland en Utrecht
Natuurmonumenten
Catering winterbuffet Zandwaaier 14-01-2013

***

Beste Merel,

Alles is naar wens verlopen. De catering was super geregeld. Dank voor alles.

Met vriendelijke groet,

Silvia Aulbers
Eigen Kracht-coördinator 
Catering Egelantier 12-01-2013

***

Beste Merel,

Het event was zeker zeer geslaagd. Veel lovende reacties van klanten.

Dank voor de goede zorgen/verzorging en ook voor jou en je collega's hele plezierige kerstdagen.

Groeten, 
Astrid Weijers
Van Lanschot Bankiers
Over ontvangst en receptie in Teylers Museum op 10 december 2012

***

De lunch was uitstekend. Dank daarvoor.

Graag tot ziens,

Arnoud Jansen
Hoofd Communicatie 
Veiligheidsregio Kennemerland

Zandwaaier 12-11-2012

***

Beste Merel,

We hebben het fijn gevonden en horen dat ook terug van de gasten. ( mooie lokatie) 

met vriendelijike groeten Martje de Voogd

Catering Zandwaaier 30 september 2012

***

Het was helemaal goed !
Complimenten voor de hartelijke bediening en het lekkere eten. De factuur is het onvermijdelijke nagerecht, maar ligt niet al te zwaar op de maag !
Bedankt voor de service en ik zal jullie zeker aan anderen aanbevelen.

Met vriendelijke groet
Ed Prins
Overveen

Buffetcatering bij de Zandwaaier 15 september 2012

***

Beste merel,
Wij kijken terug op een geweldige dag. Echt heel mooi en bijzonder. Bedankt voor de goede zorgen en bediening! 
Groeten Janneke Post

Huwelijkscatering Teylers Museum op 14 september 2012

***

Beste Merel en Martine, 
Nogmaals hartelijk dank voor de prima verzorging van onze After party Studio Verwey. Het was precies wat ik bedoelde, lekker, zag er goed uit, maar niet overdreven. Bijzonder attente bediening!!

veel dank, ik heb de rekening geaccordeerd doorgezonden naar de penningmeester. Wil mij even laten weten als er iets niet goed gaat met de betaling, wij zijn tenslotte vrijwilligers in dienst van cultuur!

veel dank nog,

Marieke Sanders

Catering op locatie d.d. 14-09-2012

***

Beste Marjolein,

Het was een fantastische avond, mede dankzij jullie inspanningen! Wil je onze complimenten ook overbrengen aan de kookbrigade? Het was echt verrukkelijk!
Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Nicky Janse
Kennemer Lyceum Overveen

over Italiaans buffet op school op 12 juli 2012

***

Het was een heel geslaagd feestje! Hartelijk dank voor jullie goede verzorging.

Hartelijke groet en misschien tot nog een keertje;-)

Gonnie Mulder

over (kinder)verjaardagsfeestje in ZW op 14 juli

***
Hallo Karmeliet.
Wij willen u namens onze gasten en ons zelf hartelijk bedanken voor de goede zorg van de bbq die u voor ons heeft verzorgd,op 23 juni jl.
Iedereen was zeer tevreden over het heerlijke eten.
Alles was tot in de puntjes heel goed verzorgd.
Heel graag tot een volgende keer.

mvg. mevr. M de Smit.

Over bbq aan huis op 23 juni

***
Beste Marjolein (e.a.),

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor een geweldig georganiseerde catering. Alles was even lekker maar de taarten waren onovertroffen.
We hebben, mede dankzij het weer, een super dag gehad en de behulpzaamheid van de medewerkers in het café heeft daar enorm aan bijgedragen.


Met vriendelijke groet,

Janaika Bree

over koffieontvangst en lunch in ZW op 7 juni

***Hallo Merel,

Ik heb je voicemailbericht beluisterd, dank je voor de belangstelling.
Wij hebben een heerlijke avond gehad, iedereen was zeer enthousiast over de uitstekende kwaliteit van het eten!
Tevens vonden wij de service prima en de gerechten werden keurig opgediend, een-en-al lof!
Dit ook namens alle gasten. Het is een prima concept, met de serviesservice e.a. erbij. Het geeft een hoop rust!
Wij hebben echt genoten en zullen een volgende keer zeker weer gebruik willen maken van jullie service!

Met vriendelijke groet, ook namens mijn mede-jubilarissen,
Marijke Jalink.

Over Italiaans buffet via Hapjesaanhuis.nl op 20 april

***

Beste Merel,

We hebben genóten van de héérlijke hapjes, afgelopen zondag !!! Héél erg bedankt! Het was uitstekend verzorgd en iedereen was erg enthousiast!

Dit doen we graag weer, een volgende keer!
Het was TOP!

Veel groeten van
Maria van Bakel
Haarlem
Over hapjes via Hapjesanhuis.nl op zondag 18-03-2012

***

Beste Merel,

Inmiddels zijn er al weer een paar weken achter de rug en is de rekening betaald maar ik wil langs deze weg jou, Vincent en anderen van de Karmel catering heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen op zondagmiddag 19 februari in het Teylers museum. Het verliep allemaal prima, de sfeer was leuk, iedereen heeft goed ingenomen ?, kortom we hebben een hele leuke middag gehad. 
Veel succes met zowel de Karmeliet als de catering.
Met vriendelijke groet,

Pauline Carst

Over verjaardagspartij Teylers Museum 19-02-2012

***

Beste Merel,

Bij wil jullie nog even nadrukkelijk bedanken voor de goede zorgen / service. Alles was prima geregeld! Het is mij in de haast bij het vertrek ontschoten om je collega nog even te bedanken voor zijn inzet, waarvoor excuses.

Ik zie je afrekening tegemoet.

Vr gr,

Mark van der Wal
IUCN National Committee
Over dagarrangement in ZW op 10 januari

 

 

***

Beste dames,

Hierbij wil ik jullie nog hartelijk danken voor de perfecte avond vrijdag jl.
Het was prima georganiseerd, het zag er heel gezellig uit en het eten (heb ik vernomen van de gasten) was heerlijk.

Nogmaals dank voor jullie inzet.

Vriendelijke groet,
Rosemarie van Gelder
Assistant to the Managing Director

Over 4-gangen diner TM op 7 oktober 2011

***

Ik heb enorm genoten van mijn feestje. En ik krijg allemaal leuke bedankjes en iedereen is enthousiast over het buffet.

Nogmaals dank voor de goede zorgen en tot ziens,

Claartje Janssen

Over herfstbuffet in Duincafé de Zandwaaier op 1-10-11

***

Wilde je even bedanken voor de goede zorgen!

Was allemaal prima geregeld en de hapjes waren heerlijk.

We weten jullie zeker in de toekomst nog eens te vinden.

Hartelijke groet,

Danielle Evers
Secretaresse
B.V. Nationaal Publiciteits Bureau

Over hapjes bezorgen op 9-9-11

 ***

Wij hebben een perfecte avond gehad, niet alleen door het geluk met het weer, maar zeker ook door de uitstekende catering en bediening.  

Vriendelijke groeten, Marc Vervloet

Over bbq bij Duincafé de Zandwaaier op 03-09-11

***

Hoi Merel en Marjolein,

Wat was het een leuk feessie! Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen en fijne organisatie. We hopen dat jullie het ook gezellig vonden.

Groetjes, Pauline

Over feest in Duincafé de Zandwaaier op 27-08-2011

***

Namens mijn collega's hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens ons teamuitje. Ik heb veel positieve berichten gehoord.

Met vriendelijke groet,

Yvonne de Goede
Bureaumanager AB de Waterlelie

Borrel en buffet in Duincafé de Zandwaaier op 29 juni 2011

***

Hi Merel, helaas was ik er zelf niet bij (de borrel) maar ik heb gehoord dat het goed geregeld door je was, en lekkere hapjes.

Thanx en tot de volgende keer

met vriendelijke groeten,
Maud Ramaker
H'art

Over Open Dag MZK en H'art in de Egelantier op 14-05-2011

***

Beste Marjolein en Merel,

Dank voor de prima avond de 21e! Ik heb er erg van genoten! Hoop dat het voor jullie ook een lekkere werkavond was!

Jullie waren onopvallend zeer prettig aanwezig! Hierdoor ontstond er een heerlijk relaxed sfeertje!

Dank hiervoor! En voor de prettige voorbespreking Merel!

Tot ziens!

Hartelijke groet,
Caroline Blessing

Over feest Zandwaaier 21 mei 2011 

***

Beste dames,
 
Jullie zijn een aanrader!
Wij bazuinen het rond.
 
Heel graag tot ziens, 
hartelijke groet, Hanneke Timmermans

Over bruiloft dochter in Teylers Museum 6-5-11

***

Alles was heel erg naar wens. We hebben een heel gezellige en ontspannen dag gehad. Aardig personeel en iedereen vond de lunch heerlijk, vooral de soorten brood en de salades vielen bij iedereen in de smaak.

Bedankt voor de goede zorgen.
Met vriendelijke groet, 

Hanneke

Over familiedag in zandwaaier 14-5-2011

***

Beste Marjolein,

Allereerst onze dank voor de perfecte verzorging op jullie leuke locatie.

We zijn blij dat we met de kleine bezetting toch ons gezamenlijk verjaardagsfeestje hebben mogen vieren in de Duinkijker. Jammer van de regenachtige dag maar de pret was er niet minder om.

Wij maken graag een volgende keer weer gebruik van deze leuke locatie.
Nogmaals dank jullie wel en met vriendelijke groet,

Aschwin Bos

Over Duinkijker 26-02-2011

***
Ha Merel en Marjolein!

We kijken zeker terug op een geweldige trouwdag! Het was helemaal perfect mede door jullie geweldige zorgen en de prachtige locatie. Heel veel dank voor alles!! We hebben genoten en genieten nog volop na!

Nogmaals dank,
Liefs Remy en Judith Challa!

Bruiloft in Duincafé de Zandwaaier op 8 maart 2011

***

De klant was heel tevreden over de high tea! Heerlijk, goede bediening en de mannen van de brandweer vonden het ook genoeg.

Met Haarlemse groeten,
Emilie Velu
Event Label

High Tea in de foyerzaal van de Egelantier op 22 november 2010

***

Beste Merel,

ik wilde je even bellen maar je bent vrij.

Dan maar even via de mail:

Het is allemaal erg goed gegaan in de Zandwaaier. Het verloopt allemaal erg prettig, het is allemaal goed geregeld, de mensen van de bediening zijn meewerkend en gastgericht. Het eten is erg lekker.

Kortom ik krijg alleen maar enthousiaste reacties van de mensen die al zijn geweest.

Helemaal super! Bedankt daarvoor.

Vriendelijk groetend,

Alexander Kessels 
Managementassistent opleiding en ontwikkeling Linnaeusinstituut 

Over diverse teamdagen in de Duinkijker

***

 

Bedankt voor de goede zorgen. We hebben inderdaad een zeer geslaagde dag gehad. Super leuke locatie en een heerlijke lunch.

Bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Vivienne
Canyon Corporate

Over teamdag in De Duinkijker op 15 november 2011

***

 

Beste Marjolein /Merel,

De avond was zeer geslaagd en goed verzorgd.
Hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,
Juliëtte van der Hulst
www.dejuul.nl

 Over catering bij ARP in de Schagchelstraat op zaterdag 13 november: hapjes & personeel.

***

Hallo Merel,

We willen nog even laten weten dat we erg genoten hebben op 9 oktober.

Natuurlijk troffen we het erg met het weer, maar daarnaast was het diner buffet erg goed verzorgd en lekker, evenals het dessertbuffet. Ook de bediening was erg vriendelijk, flexibel en behulpzaam.

We hebben heel wat complimenten daarover gekregen.

Bedankt daarvoor,
groeten, Auke van Heuzen & Arend-Jan van Welsenes 

Diner Zandwaaier op 9 oktober

***

Hallo Merel,

onderstaande bericht ontving ik van Triversum die op 12 oktober in het Koetshuis waren. Leuk voor jullie archief.

'Ik hoor allemaal enthousiaste verhalen van collega's die een beleidsdag hadden in het koetshuis/Leiduin. Locatie, catering en sfeer was geweldig. Geef de complimenten maar door aan je collega's

groet

Carly'

Met vriendelijke groet,
Diny Kloosterboer
medewerker InformatieWinkel Landschap Noord-Holland

Over catering Koetshuis Leyduin, 12 oktober 2010

***

Beste Merel,

Ik wilde je nog even bedanken voor de goede verzorging van m'n feestje! Bijna twee weken geleden alweer... .

Misschien voor jou even denken: welk feestje ook alweer? Maar mij ligt het nog vers in het geheugen en ik heb een heerlijke avond gehad.

Hapjes waren prima. Vooral de soepjes en Yakitori spiesjes kreeg ik complimenten over. De Tortilla met ei en spinazie vond niet iedereen top. Heb ik zelf niet gegeten, maar het zou kunnen... . Niet dat ik daar nog mee zit... de avond was prima, de band had en bracht plezier en ik geloof dat een ieder zich wel vrolijk vermaakte. Maar wellicht vind je wat feedback prettig, vandaar dat ik het even doorgeef.

Er kwamen uiteindelijk ruim honderd mensen, dus het was maar goed dat je het aantal hapjes had opgehoogd!

Nogmaals complimenten aan de bediening en het verzorgen van de lekkere frite vooraf!

Veel mensen waren helemaal enthousiast over de ruimte en de entourage. Dus wellicht, zoals dat gaat..., vloeien er nog wat nwe partijen uit voort.

Nogmaals dank, succes met volgende partijen, etc. en wellicht tot ziens nog eens.

Groetjes, Saske Hingst

Feest Zandwaaier op 2 oktober 2010

***

Gisteren is de receptie geweest, waarbij Marjolein ons kwam assisteren. Het afscheid verliep een beetje vreemd, dus via jou wil ik haar nog even bedanken. Alles was perfect in orde. Als jij dat bericht aan haar zou willen doorgeven, heel graag.

Met vriendelijke groet,

Margo Laan
Managementassistente
Recreatie Noord-Holland

Over receptie via Hapjes aan Huis op 11-10-2010 bij Recreatie Noord-Holland

***

Ik wilde laten weten dat de hapjes top waren!!
We kregen allemaal hele positieve reacties!
Helaas hadden we wel wat te ruim besteld...maar ja, beter zo, dan te kort.

Dank nogmaals, Gr, Renate

Met vriendelijke groet,

Renate Snel
office manager
De Hoofdlijn
Praktijk voor psychotherapie en psychiatrie

Catering op locatie, 23-09-2010

***

Dag Merel,

we hebben genoten en kregen veel enthousiaste reacties op het heerlijke eten.
ook de bediening van Marjolein en Suzanne was prima/ onzichtbaar op een aanwezige manier.

Het was een heel fijne avond, waarvoor alvast dank,

Anja Rietman

Catering aan huis op 18 september 2010

***

Hallo Merel,

ik wilde je nog even bedanken voor de perfecte service afgelopen zondag.

Het weer zat natuurlijk mee, en we hebben een heerlijke middag gehad.

De High Tea was super! 

Groet, Norbert
Duinkijker (Zandwaaier) op 18 juli 2010

***

 
Ik wilde je nog even bedanken voor het verzorgen van het buffet afgelopen zaterdag.
Alles zag er tip top uit en het smaakte heerlijk, we hebben ervan genoten.
Hartstikke bedankt,
 
Groet Kelly-Ann

Catering via  Hapjes aan Huis op 3 juli 2010

***

Hoi Merel,

Mede dankzij de hapjes was ons feestje een groot succes

Ik ben zelf chef kok dus ik weet wel wat lekker is.

hartstikke bedankt
M.V.G Jerry Witbraad

Catering via Hapjes aan Huis op 3 juli 2010

***

alles zeer naar zin verlopen

anderen enthousiast geworden

door eten lokatie en bediening

prima dus

groet, lidy

Zandwaaier lunch op 16-05-2010

***

Hallo Merel.

De tapas en high tea ter ere van mijn moeders 80e verjaardag was zeer succesvol.

Alles was prima in orde,mijn moeder heeft enorm genoten.

Tot het allerlaatste moment wist ze van niets.

De gasten hebben het naar hun zin gehad en gesmuld van al het lekkers.

Ook de ruimte was zeker geschikt voor deze verjaardag.

Bedankt voor de middag.

Groet Hanneke.  

Duinkijker (Zandwaaier) 04-04-2010

 

***

Beste Merel en Paul,

Ik wil jullie beiden hartelijk danken voor de prima verzorgde nieuwjaarsreceptie van onze Rotaryclub uit Heemstede.

De locatie, de prosecco met oliebollen, de rondleiding (prachtige tentoonstelling!) en rondleiders en de heerlijke stamppotten na afloop. Alles is zeer soepel verlopen.

Dank daarvoor!

Vriendelijke groet en een goed 2010!

Jaap Bunnik

___________________________________
Jaap Bunnik
INNOFUNDING

Teylers Museum, 05 januari 2010

***

Het was weer fantastisch geregeld dinsdag en donderdag, totaal verschillende buffetten, maar allebei erg lekker. En dan spreek ik namens beide groepen.

Wat kunnen die boswachters toch stapelen, daar komt geen eind aan. Ze hebben genoten.

Ik heb de meiden gisterenavond ook een compliment gegeven.

Goed weekend!

Met vriendelijke groet,

Sonja van Borkum
senior managementassistent natuur & recreatie
PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

Zandwaaier 1 en 3 december 2009

***

Beste Mw. Lammers,

We hebben gisteravond heerlijk gegeten. Alles was op goede temperatuur, de pompoensoep was zeer in trek, de hoofdgerechten en de salades voortreffelijk.

De sfeer in het hofje en de kamer waar we aten hielpen ook nog eens goed mee.

Fijn dat het zo kon. We behouden er een goede herinnering aan.

met vriendelijke groet, M.L. Pop-Jansen

Diner op locatie, Bakenesserhofje 01-12-2009

***

Beste Merel,

Wij willen je graag een compliment geven voor de organisatie van ons feest in de Zandwaaier.

Alles was echt prima in orde. Lekkere hapjes, aardige bediening en een leuk entree met de fakkels en verlichting.

Zelfs het scherm voor de beamer stond keurig klaar.

Meerdere mensen waren positief verbaasd over jullie leuke lokatie! Dus wie weet dat er in de toekomst nog meer aanvragen voor feestjes komen......

Jij in ieder geval enorm bedankt voor alle goede zorgen!

We zien de rekening wel tegemoet.
Vriendelijke groet, Marjolein en Boudewijn

Zandwaaier 28-11-2009

***

 Beste Paul,

Hierbij wil ik je nog meegeven dat onze bijeenkomst van gistermiddag erg goed is verlopen! We kregen veel complimenten over de locatie (het is ook een prachtige zaal) en de catering vond ik zelf erg goed (lekkere petits fours en hapjes!!). Alles was prima verzorgd en zoals we hadden besproken. Erg fijn!

Hartelijk dank voor alle goede zorgen en de fijne samenwerking! En wellicht tot een volgende keer,

Met vriendelijke groet, mede namens het ISV-team,

Susan Albers
Provincie Noord-Holland
Directie Beleid

Provincie Noord-Holland, Teylers Museum 06-10-2009

 

****

Beste allemaal,

Veel complimenten, dank en hulde van Marjan over de organisatie van het Blitsfeest dat vlekkeloos is verlopen en een groot succes was!

We hebben allemaal genoten!

Hartelijke groet,

Fieke

Fieke Kroon
medewerker Educatie
Teylers Museum

Blitsfeest - opening Bétalab, Teylers Museum 15-10-2009

****

Hoi Merel,

Bedankt voor de goeie organisatie! Je hebt het perfect georganiseerd, ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vrienden. Dank de dame die ons heeft bijgestaan nogmaals namens ons!

Groet, Rudolf

Duinkijker (Zandwaaier) privéfeestje 22-03-2009

****

30 november heb ik een heel geslaagd feestje gehad! Het was prima voorbereid èn heel lekker. Het personeel van de Zandwaaier was ook zeer gastvrij en hebben het allemaal goed begeleid en geregeld.

Vond het leuk om dat nog even te laten weten!

Groeten Caroline Cazemier

Zandwaaier, 1-12-2008

***

Hallo Merel,

t Is al weer even geleden, maar ik wilde zeggen dat m´n moeder het een geslaagd feest vond in De Zandwaaier.

Groeten, Janna

Feest, Zandwaaier op 12 juli 2008

****

Hallo Merel,
 
Wij hebben een geweldige huwelijksdag gehad, voor een groot deel dankzij die zonovergoten middag bij de Zandwaaier.
Dat hebben jullie echt ontzettend goed verzorgd voor ons. Heerlijke lunches, prettige bediening en erg leuk aangekleed allemaal (de lavendelblauw gedekte tafels met ons rolletje behang en de bloemen zagen er prachtig uit). 
 
Onze grote dank en complimenten, ook namens velen van onze gasten!
 
 gr.
Natasja & Marc

Huwelijksfeest/lunch, Zandwaaier,  op 27 juni 2008

****

Dag Merel en excuses voor de late reactie. We vliegen morgen dus nu is alles gekkenhuis! Ik maak nu het bedrag over. Bedankt voor het faciliteren en organiseren van een gezellig afscheidsfeest en wie weet tot een 'reunie-bbq' als we terug naar NL komen.

Mvg, Alan

Zandwaaier, 28 juni 2008

****

Dag mevrouw Merel,

Afgelopen vrijdag was een zeer geslaagde dag. We hadden het weer mee, start met thee en koffie op het terras van de Zandwaaier, een mooie en gezellige tocht door het duin en daarna de high tea  die voor ons klaar stond. Een ieder heeft genoten, vonden alle broodjes, sandwiches, taartjes en vooral de scones erg lekker. Was ruim voldoende. Jullie betrokkenheid als goed ervaren.

Kortom het was een geslaagde middag in alle opzichten.

Met vriendelijke groet,

Wilma van Dijk,

Stichting Sint Jacob

Over partij in de Zandwaaier/Duinkijker op 20 juni 2008

****

Geachte heer Rietveld,

Afgelopen zaterdag 14 juni hebben wij onze (huwelijks) lunch in het Teylers gehad. Het was heerlijk, en wat is het toch een betoverende lokatie.

Bedankt voor uw gastvrijheid en service!

Kees en José

Teylers Museum op 14 juni 2008

*****

 

Het was een hele leuke borrel en we waren blij dat we het allemaal hadden uitbesteed! Groeten,

Karianne Kas

Catering aan huis op 22 maart 2008

*****

Er zijn heel veel complimenten voor jullie inzet en de locatie binnengekomen bij haar. Die geef ik je graag door. Laat dat svp ook weten aan de rest van het personeel dat mee heeft geholpen om het feest tot een succes te maken. Hartelijke groet

Hetty en Jan

Zandwaaier op 4 april 2008.

*** 

Hi Merel,

Allereerst bedankt voor de goede zorgen. We hebben een zeer geslaagde dag gehad. Super leuke locatie en een heerlijke lunch.

Bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Vivienne
Canyon Corporate

Duinkijker (Zandwaaier) op 15-11-2010

 

 

×